Postrojenje za separaciju vazduha Psa kiseonik

Postrojenje za separaciju vazduha Psa kiseonik

Proizvođač kiseonika, generator agregata, postrojenja za separaciju vazduha proizvođača / dobavljača u Kini, nudi pumpu za separaciju vazduha Psa kiseonik, hladnjak vode, vazdušni filter i tako dalje.

product details

1. Pregled kompanije
Zhejiang Yuanda Air Separation Equipment Co, Ltd. ima širok spektar PSA azotnih i kiseoničkih generatora, membranskih azotnih i kiseoničkih generatora, sistema za prečišćavanje azota itd. i široko se koriste u industriji nafte, nafte i gasa, hemikalije, elektronike, metalurgije, uglja, farmaceutskih proizvoda, vazduhoplovstva, automobila, stakla, plastika, hrana, medicinski tretman, zrno itd. Uz dugogodišnje istraživanje u tehnologiji separacije vazduha i iskustva bogatog rješenja u različitim industrijama, YDGET pridržava se pružanja pouzdanijih, ekonomičnijih i praktičnijih profesionalnih gasnih rješenja.
Imamo iskusan profesionalni tim koji je uvek spreman da vam bude na usluzi. Inženjeri prodaje pažljivo analiziraju vaše specifične zahteve i nude odgovarajuća rešenja za vas. Sistem servisnih usluga garantuje brz odgovor na vaše probleme u roku od 24 sata i njihove rezolucije u najkraćem roku. YDGET je odgovoran za popratne usluge proizvođačima azota / kiseonika i drugoj srodnoj opremi koju nude.
YDGET je posvećen snabdevanju naših kupaca sa pouzdanijim, ekonomičnijim i povoljnijim rešenjima za odvajanje vazduha i profesionalnim servisima.
Kompanija Opis .jpgOsnovne informacije
  • Model NO.:KOB-600

  • Čistoća: 92,5% -93,5%

  • Kapacitet: 2000nm3 / Hr

  • Upotreba: Kiseonik

  • Porijeklo: Kina

  • Sertifikacija: ISO9001, SGS, ASME

  • Instrumen Potrošnja vazduha: 100m3 / H

  • Garancija: jedna godina

  • Robna marka: Yuanda

opis proizvoda
Postrojenje za separaciju vazduha PSA generator kiseonika
Specifikacija
Indeks performansi
Protok kiseonika 10 ~ 20000 Nm3 / h
Kisikova čistoća podešen u rasponu od 21 ~ 95%
Potrošnja kiseonika kada je čistoća kiseonika 90%, to je 0.32 ~ 0.37 KWh / Nm3
Produkcija: 10-500Nm 3 / h
Čistoća: 93%
Pritisak 4bar


Struktura uređaja i shematski dijagram protoka proizvodnje

充 瓶 制氧 机 工艺流 英文 改 .jpg

Fotografije proizvoda

KOB-10 全套 增压 充 瓶 制氧 装置
Uvod
Ako ne pitate visoko za čistoću O2, generator PSA kisika je dobar izbor za vas. PSA kiseonik poseduje mali otisak, nisku potrošnju energije, trenutni početak, manje ulaganja i potpuno automatsko pokretanje.

Aplikacije
Generator PSA kiseonika može poslužiti kao generator kiseonika za kiseonik EAF ili koncentrator kiseonika za tretman otpadnih voda. Široko se koristi u proizvodnji čelika, taljenju stakla, beljenju celuloze i papira, prečišćavanju vode, topljenju obojenih metala, petrohemijskoj i hemijskoj industriji, preradi rude, akvakulturi, fermentaciji i drugim poljima.

2. Zašto izabrati YUANDA PSA kiseonik?
YDGET. Com su posvećeni angažovanju u proizvodnji, snabdevanju i eksperimentu ekskluzivnog asortimana PSA kiseoničkih elektrana koji su potpuno automatizovani i zahtevaju troškove niske proizvodnje. Ove biljke su veoma potrebne u staklenoj industriji, u industriji plamena i industriji čelika. Nudimo pokroviteljima pouzdane i jednostavne instalacije biljaka koji su visoko efikasni u performansama. Ove biljke prolaze kroz različite postupke provere kvaliteta koje osiguravaju najbolji rezultat na kraju kupca. Korisnik može iskoristiti ove kvalitativne biljke iz njihovih potreba i zahteva.

Hot Tags: biljka za separaciju vazduha psa kiseonik, Kina, proizvođači, dobavljači, fabrika, izvoznici, prodavači, kupuju

Par: Psa industrijski generator kiseonika

Sljedeći: Mašina za punjenje kiseonika

Upit

You Might Also Like