Specijalni plinovi dušik generatora

Specijalni plinovi dušik generatora

Zraka odvajanje, Generator dušika, pročišćavanje proizvođač / dobavljač u Kini, nudeći dušika pročišćavanje opreme od zraka odvajanja jedinice, direktni zračni Kompresori, Thn-60A Generator dušika i tako dalje.

product details

Specifikacija
(1) čistoća: 99,9999%
(2) kapacitet: 5-8000Nm3/h
(3) pritisak van: 0-0.8Mpa (1,0 ~ 15.0MPa je također dostupna)
(4) rosište: stupanj-45---70

Kako da biste dobili prompt citat?

Ne ustručavajte se poslati nam mail s sljedeće datje.

(1) N2 protok: ___Nm3/hr

(2) N2 čistoće: ___ %

(3) N2 izlazni tlak: ___Bar

(4) naponi i frekvencije: ___V/PH/HZ

(5) dušik aplikacija.

Primjena dušik generatori

Industrija hrane i pića

Trenutak hrane ili pića su proizvodi ili voće i povrće bere, proces starenja udaraca u do potpuno propadanje proizvoda. Uzrok je bakterija i drugih organizama. Generatori se koriste da poplavi proizvoda s N2 koji uzima kisik i znatno produžava životni vijek proizvoda jer ovi organizmi ne mogu razviti. Nadalje, kemijske razgradnje hrane uzrokovana oksidacije može biti eliminiran ili zaustavljen.

Analitička Kemija

Dušik Generatori su potrebne za različite oblike analitičke kemije kao što su tekući kromatografija-spektrometrija masa i plinske Kromatografije gdje je stabilan i stalan izvor dušika neophodno.

Zrakoplova i automobilske gume

Iako je zrak je 78% dušika, većina zrakoplova gume su pune dušika, i postoje mnogi guma i automobilskih trgovine s dušik generatori ispuniti gume, prednost se dušik u spremniku je suha. Često spremnik komprimiranog zraka će imati vodu u njoj koja dolazi iz kondenzacije u spremniku Nakon napuštanja klima kompresor atmosferske vodene pare. Također, dušik je rekao za održavanje stabilniji tlaka kad grije i hladi [citat potreban] i je rekao [citat potreban] biti veće molekule (109.76 sati) pa ne prožimati guma lako kao O2 [citat potreban] (120.74 pm) i Argon.

Kemijska i petrokemijska industrija

Osnovno i vrlo važna Primjena dušika u kemijskoj i petrokemijskoj industriji je pružanje inertnog okruženja čiji je cilj opće sigurnosti tijekom čišćenja i zaštite proces žila. Osim toga, dušik se koristi za ispitivanje cjevovoda tlakom, kemijska sredstva transporta i regeneraciju koriste katalizatori u tehnološkim procesima.

Elektronika

U elektronici, dušik služi kao antioksidans u proizvodnji poluvodiči i Strujni krugovi, toplinske obrade gotovog proizvoda, kao i čišćenje i puše.

Industrija stakla

U proizvodnji stakla, dušik dokazuje efikasan kao rashladnog sredstva za luk pećnica elektrode, inhibitora oksidacije tijekom procesa procedure, kao i klima hladnija.

Metalurgija

Metalnoj industriji općenito koristi dušik kao sredstvo za zaštitu željeznih i obojenih metala tijekom žarenja. Također, dušik je korisna u procesima takav standardni industrije kao neutralni kaljenje, cementiranje, tvrdo lemljenje, olakšavanja stresa, cijanid kaljenje, metala u prahu sinteriranja i hlađenje ekstruzije umrijeti.

Boje i laka industrija

Boje i lakove proizvodnje koristi dušik za stvaranje inertne okruženja u procesu žile kako bi se osigurala sigurnost te kisik pomaka tijekom pakiranje kako bi se spriječilo polimerizacije sušenje ulja.

Naftne industrije

U industriji nafte, dušik je neophodna komponenta u brojnim procesima. Najčešće, dušik se koristi za stvaranje inertne okruženja za Sprečavanje eksplozije i zaštita od požara i podršku prijevoz i prijenos ugljikovodika. Osim toga, dušik se koristi za cjevovod testiranje i čišćenje, čišćenje tehnoloških žila i čišćenje ukapljeni plin prijevoznici i skladištenje ugljikovodika.

Farmaceutska industrija

U farmaceutskoj industriji, dušik pronađe aplikaciju u farmaceutski proizvodi za pakiranje i osiguravanje protiv eksplozije i požara sigurnosti u aktivnostima kojima se koriste fino raspršenih tvari.

Hipoksična zrak vatra prevencije sustav

Dušik generatori se koriste u hipoksično zrak vatra zaštitni sustavi za proizvodnju zraka sa niskim kisikom sadržaja.


Hot Tags: Specijalni plinovi dušik generatora, Kine, Proizvođači, dobavljači, tvornica, izvoznici, prodavač, kupiti

Par: Generator dušika za industrijski/kemikalija

Sljedeći: Visoke čistoće generator dušika za gume

Upit

You Might Also Like