kisik plin Generiranje stroj

kisik plin Generiranje stroj

product details

BR. modela: Kob ANTILOPA-100

Kapacitet protoka: 100Nm3/h

Čistoća: 93-95%

Ulaz/izlaz veličina: DN65/32

Jamstvo: 18 mjeseci... nakon

Mjesto porijekla: Zhejiang Kina

HS kod: 84196019

Certifikata: ISO9001, CE, ISO

Napon: 220V

Konačni proizvod: kisik

Stroj veličine: srednje


Kako da biste dobili prompt citat?

Ne ustručavajte se poslati nam mail sa podacima.

(1) brzina protoka O2: ___Nm3/hr

(2) O2 čistoće: ___ %

(3) O2 izlazni tlak: ___Bar

(4) naponi i frekvencije: ___V/PH/HZ

(5) O2 aplikacije.


Karakteristike proizvoda

1. potpune automatizacije

Svi sistemi su dizajnirani za UN posjećena operacija i podešavanje automatskog potrošnje kisika.

2. smanjiti potreban prostor

Dizajn i Instrumentacija čini veličini postrojenja vrlo kompaktna, okupljanja na potpornja, montažne i isporučuje iz tvornice.

3. brzo pokretanje

Početak-gore vrijeme je oko 30 minuta da biste dobili željeni kisika čistoće. Tako da te jedinice mogu se uključiti ON & OFF po promjene potrošnje kisika.

4. visoka pouzdanost

To je vrlo pouzdan za kontinuirani i stalni rad sa stalnim kisika čistoće. Vrijeme raspoloživosti postrojenja je uvijek bolji od 93%.

5. zeolit molekularna sita život

Očekivani Zeolit molekularna sita život je više od 10 godina tj cijeli život vremena kisik biljke. Tako da nema troškova zamjene.

6. niska ulaganja i potrošnju energije

7. jednostavno rukovanje i održavanje


Specifikacije:

1. sustav usvaja jedan klik početak kraja, kompresor za zrak, Refrigerated zrak za kosu, Adsportion za kosu, Generator će početi raditi Slijedeći program jedan po jedan.

2. kisik generator opremljen bezuvjetno kisika plin upozorenje alarm i automatski otvor, onda to mogu osigurati sve kisik koji odlazi u cjevovod je dobre kvalitete.

3. kisik generator opremljen sa boja dodirni zaslon od Siemens Njemačka, može prikazati u tekuće stanje, čistoću, pritisak i dušika stopa protoka cijeli sustav on-line; I da mogu također podsjetiti na održavanje vrijeme snimiti nevolje alarm, Preuzmite radni podaci.YDGET su posvetiti bave proizvodnjom, dobavu i stručni koji isključuje lanac PSA kisika biljaka koje su potpuno automatsko i zahtijeva niske generacija troškova. Ove biljke su vrlo potrebni u staklarsku industriju, plamen industrije i industrije čelika. Nudimo pokroviteljima pouzdan i jednostavan za instalaciju postrojenja koja su vrlo učinkoviti u predstavama. Ove biljke prolaze kroz razne kvalitete proces provjere osigurati najbolji rezultat na kraju kupca. Kupac može koristiti ove kvalitativne biljke iz prema njihovim potrebama i zahtjevima. To je potrebno u Industrijama kao što su industrija stakla, industrija čelika i Lemljenje industriji itd.

Hot Tags: kisik plin Generiranje proizvođača strojeva, Kina, dobavljači, tvornica, izvoznici, prodavač, kupiti

Par: Generatori plina kisika PSA

Sljedeći: Kupac Engineered dušika generacije velikih sustava za

Upit

You Might Also Like