Koncentrator kisika baterija

Koncentrator kisika baterija

product details

onsite kisika generatora, PSA kisik biljka Proizvođači, Generator kisika, kisik Pakirka proizvođač / dobavljač u Kini, nudeći kisik generatora, kisik Generator za taljenje industrije i tako dalje.

Pritisak zamahu adsorpcija (PSA) je tehnologija koriste za razdvajanje plina vrsta iz smjese plinova pod tlakom prema vrsta molekularne karakteristike i afinitet za adsorbensa materijal. Djeluje na temperaturama blizu-okoline i značajno se razlikuje od kriogenu destilaciju tehnike razdvajanja plina. Određene s materijalima (npr., zeoliti, aktivni ugljen, molekularna sita, itd.) se koriste kao zamka, po mogućnosti adsorbing Ciljane vrste plina pod visokim tlakom. Proces onda raspoloženja za niski tlak do desorb adsorbiranih materijal.

Pritisak zamahu adsorpcijski procesi se oslanjaju na činjenicu da pod visokim tlakom, plinovi imaju tendenciju da se privlače čvrste površine ili "adsorbiranih". Viši tlak, više plina adsorbiranih; Kada pritisak se smanjuje, gas je otpušten, ili desorbed. PSA procesa može se koriste za razdvajanje plinova u smjesi jer različitih plinova imaju tendenciju da se privuku različite čvrste površine manje ili više snažno. Ako plin smjese kao što su klima, na primjer, je prošao pod pritiskom posuda koja sadrži adsorbensa krevet zeolita koji snažno privlači više dušika nego li kisika, dijela ili cijelog dušik će ostati u krevetu i plin izlazi iz posude obogatite kisikom. Kad krevet dođe do kraja svoj kapacitet da ni da apsorbira dušik, to zaliječenje smanjivanjem tlaka, oslobaðaju adsorbiranih dušika. Onda je spreman za drugi ciklus izrade zrakom obogaćenim kisikom.

To je proces korišten u medicinski kisik koncentratori koriste emfizem bolesnika i drugi koji zahtijevaju kisik obogaćen zrak za disanje.

Pomoću dva adsorbensa žila omogućava blizu-kontinuirana proizvodnja plina meta. Također dopušta tzv pritisak Izjednačavanja, gdje se plin odlazi brod se depressurised koristi za djelomično pod pritisak drugi brod. Ovo rezultira značajne uštede energije, i zajedničke industrijske prakse.


Kako da biste dobili prompt citat?

Ne ustručavajte se poslati nam mail sa podacima.

(1) brzina protoka O2: ___Nm3/hr

(2) O2 čistoće: ___ %

(3) O2 izlazni tlak: ___Bar

(4) naponi i frekvencije: ___V/PH/HZ

(5) O2 aplikacije.


YDGET su posvetiti bave proizvodnjom, dobavu i stručnjak ekskluzivni raspon od PSA kisik biljke koje su potpuno automatsko i zahtijeva niske generacija troškova. Ove biljke su vrlo potrebni u staklarsku industriju, plamen industrije i industrije čelika. Nudimo pokroviteljima pouzdan i jednostavan za instalaciju postrojenja koja su vrlo učinkoviti u predstavama. Ove biljke prolaze kroz razne kvalitete proces provjere osigurati najbolji rezultat na kraju kupca. Kupac može koristiti ove kvalitativne biljke iz prema njihovim potrebama i zahtjevima. To je potrebno u Industrijama kao što su industrija stakla, industrija čelika i Lemljenje industriju i sl.

Hot Tags: Baterija koncentrator kisika, Kine, Proizvođači, dobavljači, tvornica, izvoznici, prodavač, kupiti

Par: Proizvođači biljnih kisika PSA

Sljedeći: Generator kisika PSA za prodaju

Upit

You Might Also Like