Visoko auto stabilno pokretanje kiseonika sa fabričkom konkurentskom cenom (CE / ISO / ASME / SGS)

Kako dobiti brzu ponudu? Ne oklevajte da nam pošaljete mail sa sledećim podacima. 1) Protok O2: _____ Nm3 / h 2) O2 čistoća: _____% 3) Pritisak pražnjenja O2: _____Bar 4) Tačka rose: -45c 5) Primjena O2. 6) Vaš lokalni nivo mora 7) Napon i frekvencija: ______ V / PH / HZ Yuanda KOB serija ...

product details

Prednost YUANDA kiseoničke mašine

* Najsigurnija tehnologija
* Napredniji i ekonomičniji moduli za odvajanje vazduha. izuzetno niska potrošnja energije
* Jednostavan inženjering, manje komponente = niži troškovi održavanja
Automatsko upravljanje.
* Otvor za ključ i unapred naručeni.
* Dizajn montiran na dno, jednostavna instalacija.
* Izdržljiva molekularna sita i čelične konstrukcije obezbeđuju duži vek trajanja.
* Uzimamo jedan-na-jedan servisni mod, jedan klijent - jedan saler - jedan inženjer za evert set kiseonika


Kako dobiti brzu ponudu?

Ne oklevajte da nam pošaljete mail sa sledećim podacima.
1) Protok O2: _____ Nm3 / hr
2) O2 čistoća: _____%
3) Pritisak pražnjenja O2: _____Bar
4) Tačka rose : -45c
5) Aplikacija O2.             
6) Vaš lokalni nivo mora           
7) Napon i frekvencija: ______ V / PH / HZ

Yuanda KOB serija PSA kisik generatora

1. Specifikacija:
1) Čistoća: 28 ~ 95%
2) Kapacitet: 1 ~ 3000Nm3 / h
3) Pritisak: 0.1 ~ 0.6Mpa (0.6 ~ 15.0MPa je takođe dostupan)
4) Točka rošenja: <>
5) Tip: Montirani
6) Zaštitni znak: Yuanda
7) Porijeklo: Hangzhou, Zhejiang, Kina
8) Isporuka: 3-15 dana
20180425.jpg

2. Kontrola kvaliteta
YUANDA Gas Enigineering & Technology Možete biti sigurni u kvalitet YDGET rešenja. YUANDA koristi samo najbolje dobavljače i komponente. I svi proizvođači azota testiraju i naručuju profesionalni stručnjaci kako bi bili sigurni da je sve kvalifikovano pre nego što napuste fabriku.

3. Garancija
Period garancije na robu iz YDGET-a je 360 dana od dana završetka instalacije i puštanja u rad ili 420 dana nakon prijema robe, u zavisnosti od toga šta se desilo ranije.

4. Servis i podrška
YDGET nudi niz usluga koje će vam pomoći da maksimizirate svoje prednosti. Za maksimalnu udobnost nudimo ugovor o fiksnoj cijeni na osnovu vremena rada ili kalendara
vreme. Naravno, svi klijenti su dobrodošli da nas pozovu u bilo kom trenutku. Mi smo uvek voljni da vam pomognemo.
1) Konsultantske usluge
Pomoć za samopomoć, razmena iskustava i individualna podrška.
Ako imate pitanja o radu postrojenja ili trebate nekoga za rešavanje problema, savetujemo vam bilo putem telefona ili pismenim putem. Direktan kontakt sa vama je za nas veoma važan jer je osnova trajne saradnje kao partnera u korist obe strane.
2) puštanje u rad
Sistematski od konačnog prihvatanja montaže do odobrenja pravilnog rada i garantovanih karakteristika. Ovo uključuje opsežna operativna ispitivanja, profesionalno punjenje adsorbenata i katalizatora, pravilan početak rada, optimalno podešavanje radnih parametara i proveru svih sigurnosnih funkcija. Istovremeno obučavamo vaše radno osoblje na funkcijama i radu pogona.
3) Servis rezervnih delova
Širom sveta, brzo i jeftino tokom celog života vaše biljke. Posebno označavanje svih komponenti biljke koje nam pružaju omogućavaju nam da jasno identifikujemo rezervne delove koje ste tražili. Dobavljamo vam proizvode dizajnirane za dug životni vijek i ekonomičnu efikasnost.
Za modifikacije i produženja tražimo najoptimalnije i ekonomično rešenje za vašu individualnu svrhu.
4) Održavanje / revizije
Redovna inspekcija i održavanje obezbeđuje trajno funkcionisanje, izbjegava štetu i sprečava neočekivane slomove. Tokom radova održavanja / revizije provjeravamo sve relevantne komponente za funkciju i stanje, zamjenu defekta, korištene i izrabljene dijelove i nakon toga optimalno prilagoditi vašu fabriku pod datim uslovima rada. U zavisnosti od veličine biljke i
obim rada, naš servisni asortiman obuhvata i detaljno raspoređivanje revizija, kao i koordinaciju i nadzor nad izvođačima. Naravno, mi dostavljamo dokumentaciju za održavanje u vidu izvještaja i preporuka rezervnih dijelova, a mi usklađujemo naše rasporede prema vašim zahtjevima.
5) Obuka
Know-how za vaše osoblje.
Rad, održavanje i popravak, električna merna i kontrolna oprema ili procesni inženjering - nudimo vam specifičnu obuku naših stručnjaka. Bez obzira da li na licu mesta radite sa samim planetom, ili na našim dozvoljima, koncentrišemo se na vaša pitanja i probleme.


5. Zašto izabrati YUANDA PSA kiseonik?
YDGET. Com su posvećeni angažovanju u proizvodnji, snabdevanju i eksperimentu ekskluzivnog asortimana PSA kiseoničkih elektrana koji su potpuno automatizovani i zahtevaju troškove niske proizvodnje. Ove biljke su veoma potrebne u staklenoj industriji, u industriji plamena i industriji čelika. Nudimo pokroviteljima pouzdane i jednostavne instalacije biljaka koji su visoko efikasni u performansama. Ove biljke prolaze kroz različite postupke provere kvaliteta koje osiguravaju najbolji rezultat na kraju kupca. Korisnik može iskoristiti ove kvalitativne biljke iz njihovih potreba i zahteva.
Visoka čistoća kiseonika
Postrojenja za proizvodnju kiseonika PSA omogućavaju proizvodnju kiseonika visoke čistoće iz komprimovanog vazduha. Ova čistoća kiseonika takođe može biti osigurana pomoću kriogenih sistema, ali su znatno složenija i opravdana samo velikom količinom potrošnje. Generatori kiseonika koriste tehnologiju z MS (zoliet molekularnog sita) za proizvodnju kontinuiranog snabdevanja kiseonikom ultra visoke čistoće i dostupni su sa unutrašnjim kompresorima ili bez.
* Niski operativni troškovi
Zamjenom izvanrednih postrojenja za odvajanje vazduha uštede u proizvodnji azota u velikoj mjeri premašuju 50%. [Citation needed]
Neto trošak kiseonika proizvedenih od strane generatora kiseonika je znatno manji od troškova flaširanog ili tečnog kiseonika.
* Generatori kiseonika stvaraju manje uticaja na životnu sredinu
Generisanje gasa kiseonika je održiv, ekološki i energetski efikasan pristup obezbeđivanju čistog, čistog i suvog gasa kiseonika. U poređenju sa energijom koja je potrebna za kriogenu postrojenje za separaciju vazduha i energijom potrebnom za transport tečnog kiseonika iz postrojenja u postrojenje, generirani kiseonik troši manje energije i stvara daleko manje gasova staklene bašte.


6. Karakteristike proizvoda
1. Potpuna automatizacija
Svi sistemi su dizajnirani za neudeležene operacije i automatsko prilagođavanje potreba za kisikom.
2. Niži prostorni zahtev
Dizajn i instrumentacija čine veličinu biljke veoma kompaktne, montažu na skijama, montažu i isporuku iz fabrike.
3. Brzo pokretanje
Vreme početka je oko 30 minuta da biste dobili željenu čistoću kiseonika. Dakle, ove jedinice mogu se uključiti i isključiti u skladu sa promenama tražnje kiseonika.
4. Visoka pouzdanost
Veoma je pouzdan za kontinuiran i stabilan rad sa konstantnom čistoćom kiseonika. Vreme dostupnosti biljaka je uvek bolje od 93%.
5. Zeolit Molecular Sieve Life
Očekivani život Zeolit molekularnih sita je više od 10 godina, odnosno čitav životni vijek postrojenja kiseonika. Dakle, nema troškova zamjene.
6. Niska ulaganja i potrošnja energije
7. Jednostavno rukovanje i održavanje

Hot Tags: visokokvalitetni stabilni generator kiseonika sa fabričkom konkurentnom cenom (ce / iso / asme / sgs), Kina, proizvođači, dobavljači, fabrika, izvoznici, prodavači, kupuju

Par: ne

Sljedeći: Energy Saving Generator kiseonika

Upit

You Might Also Like