PSA postrojenja za separaciju zraka kiseonikom

PSA postrojenja za separaciju zraka kiseonikom

1. Pregled kompanije Zhejiang Yuanda Air Separation Equipment Co, Ltd. ima niz PSA azotnih i kiseoničkih generatora, membranskih azotnih i kiseoničkih generatora, sistema za prečišćavanje azota itd. i široko se koriste u industriji nafte, nafte i gasa, hemikalija, elektronike, ...

product details

PSA postrojenja za separaciju zraka kiseonikom

1. Pregled kompanije

Zhejiang Yuanda Air Separation Equipment Co, Ltd. ima širok spektar PSA azotnih i kiseoničkih generatora, membranskih azotnih i kiseoničkih generatora, sistema za prečišćavanje azota itd. i široko se koriste u industriji nafte, nafte i gasa, hemikalije, elektronike, metalurgije, uglja, farmaceutskih proizvoda, vazduhoplovstva, automobila, stakla, plastika, hrana, medicinski tretman, zrno itd. Uz dugogodišnje istraživanje u tehnologiji separacije vazduha i iskustva bogatog rješenja u različitim industrijama, YDGET pridržava se pružanja pouzdanijih, ekonomičnijih i praktičnijih profesionalnih gasnih rješenja.
Imamo iskusan profesionalni tim koji je uvek spreman da vam bude na usluzi. Inženjeri prodaje pažljivo analiziraju vaše specifične zahteve i nude odgovarajuća rešenja za vas. Sistem servisnih usluga garantuje brz odgovor na vaše probleme u roku od 24 sata i njihove rezolucije u najkraćem roku. YDGET je odgovoran za popratne usluge proizvođačima azota / kiseonika i drugoj srodnoj opremi koju nude.
YDGET je posvećen snabdevanju naših kupaca sa pouzdanijim, ekonomičnijim i povoljnijim rešenjima za odvajanje vazduha i profesionalnim servisima.
Kompanija Opis .jpg


车间 1.jpg

车间 2.jpg

2. Zašto izabrati YUANDA PSA kiseonik?
YDGET. Com su posvećeni angažovanju u proizvodnji, snabdevanju i stručnjaku   ekskluzivni asortiman PSA kiseonika koji su potpuno automatizovani i zahtevaju troškove niske proizvodnje. Ove biljke su veoma potrebne u staklenoj industriji, u industriji plamena i industriji čelika. Nudimo pokroviteljima pouzdane i jednostavne instalacije biljaka koji su visoko efikasni u performansama. Ove biljke prolaze kroz različite postupke provere kvaliteta koje osiguravaju najbolji rezultat na kraju kupca. Korisnik može iskoristiti ove kvalitativne biljke iz njihovih potreba i zahteva.
Visoka čistoća kiseonika
Postrojenja za proizvodnju kiseonika PSA omogućavaju proizvodnju kiseonika visoke čistoće iz komprimovanog vazduha. Ova čistoća kiseonika takođe može biti osigurana pomoću kriogenih sistema, ali su znatno složenija i opravdana samo velikom količinom potrošnje. Generatori kiseonika koriste tehnologiju z MS (zoliet molekularnog sita) za proizvodnju kontinuiranog snabdevanja kiseonikom ultra visoke čistoće i dostupni su sa unutrašnjim kompresorima ili bez.
* Niski operativni troškovi
Zamjenom izvanrednih postrojenja za odvajanje vazduha uštede u proizvodnji azota u velikoj mjeri premašuju 50%. [Citation needed]
Neto trošak kiseonika proizvedenih od strane generatora kiseonika je znatno manji od troškova flaširanog ili tečnog kiseonika.
* Generatori kiseonika stvaraju manje uticaja na životnu sredinu
Generisanje gasa kiseonika je održiv, ekološki i energetski efikasan pristup obezbeđivanju čistog, čistog i suvog gasa kiseonika. U poređenju sa energijom koja je potrebna za kriogenu postrojenje za separaciju vazduha i energijom potrebnom za transport tečnog kiseonika iz postrojenja u postrojenje, generirani kiseonik troši manje energije i stvara daleko manje gasova staklene bašte.
优质 配件

3.Yuanda KOB serija PSA kisik generatora
3.1 Specifikacija:
1) Čistoća: 28 ~ 95%
2) Kapacitet: 1 ~ 3000Nm3 / h
3) Pritisak: 0.1 ~ 0.6Mpa (0.6 ~ 15.0MPa je takođe dostupan)
4) Tačka rose: <>
5) Tip: Montirani
6) Zaštitni znak: Yuanda
7) Porijeklo: Hangzhou, Zhejiang, Kina
8) Isporuka: 20-50 dana
3.2 Karakteristike proizvoda
1. Potpuna automatizacija
Svi sistemi su dizajnirani za neudeležene operacije i automatsko prilagođavanje potreba za kisikom.
2. Niži prostorni zahtev
Dizajn i instrumentacija čine veličinu biljke veoma kompaktne, montažu na skijama, montažu i isporuku iz fabrike.
3. Brzo pokretanje
Vreme početka je oko 30 minuta da biste dobili željenu čistoću kiseonika. Dakle, ove jedinice mogu se uključiti i isključiti u skladu sa promenama tražnje kiseonika.
4. Visoka pouzdanost
Veoma je pouzdan za kontinuiran i stabilan rad sa konstantnom čistoćom kiseonika. Vreme dostupnosti biljaka je uvek bolje od 93%.
5. Zeolit ​​Molecular Sieve Life
Očekivani život Zeolit ​​molekularnih sita je više od 10 godina, odnosno čitav životni vijek postrojenja kiseonika. Dakle, nema troškova zamjene.
6. Niska ulaganja i potrošnja energije
7. Jednostavno rukovanje i održavanje
3.3 Funkcionalna specifikacija:
1. Sistem usvaja način startovanja sa jednim klikom, vazdušni kompresor, frižider za sušenje vazduha, sušač za adsportion, generator će početi sa radom nakon programa jedan po jedan.
2. Generator kiseonika koji je opremljen sa nekvalifikovanim alarmom za upozorenje o gasnom gasu i automatskim izduvavanjem, onda se može osiguralo da je svi kiseonik koji ulazi u gasovod dobar kvalitet.
3. Generator kiseonika opremljen sivim ekranom osjetljivim na dodir Siemens Siemensa, može prikazati stanje pogona, čistoće, pritiska i brzine protoka čitavog sistema na mreži, a može podsjetiti i vrijeme održavanja, zabilježiti alarm , preuzmite operativne podatke.

4. Tipična upotreba azota / kiseonika  
应用 1.jpg
5. Transport paketa i neki krajnji korisnici
运输 包装

6. Kontrola kvaliteta
YUANDA Gas Enigineering & Technology Možete biti sigurni u kvalitet YDGET rešenja. YUANDA   koristi samo najbolje dobavljače i komponente. I svi proizvođači azota testiraju i naručuju profesionalni stručnjaci kako bi bili sigurni da je sve kvalifikovano pre nego što napuste fabriku.

7. Garancija
Period garancije na robu iz YDGET-a je 360 ​​dana od dana završetka instalacije i puštanja u rad ili 420 dana nakon prijema robe, u zavisnosti od toga šta se desilo ranije.

8. Servis i podrška
YDGET nudi niz usluga koje će vam pomoći da maksimizirate svoje prednosti. Za maksimalnu udobnost nudimo ugovor o fiksnoj cijeni na osnovu vremena rada ili kalendara
vreme. Naravno, svi klijenti su dobrodošli da nas pozovu u bilo kom trenutku. Mi smo uvek voljni da vam pomognemo.
1) Konsultantske usluge
Pomoć za samopomoć, razmena iskustava i individualna podrška.
Ako imate pitanja o radu postrojenja ili trebate nekoga za rešavanje problema, savetujemo vam bilo putem telefona ili pismenim putem. Direktan kontakt sa vama je za nas veoma važan jer je osnova trajne saradnje kao partnera u korist obe strane.
2) puštanje u rad
Sistematski od konačnog prihvatanja montaže do odobrenja pravilnog rada i garantovanih karakteristika. Ovo uključuje opsežna operativna ispitivanja, profesionalno punjenje adsorbenata i katalizatora, pravilan početak rada, optimalno podešavanje radnih parametara i proveru svih sigurnosnih funkcija. Istovremeno obučavamo vaše radno osoblje na funkcijama i radu pogona.
3) Servis rezervnih delova
Širom sveta, brzo i jeftino tokom celog života vaše biljke. Posebno označavanje svih komponenti biljke koje nam pružaju omogućavaju nam da jasno identifikujemo rezervne delove koje ste tražili. Dobavljamo vam proizvode dizajnirane za dug životni vijek i ekonomičnu efikasnost.
Za modifikacije i produženja tražimo najoptimalnije i ekonomično rješenje za vašu individualnu svrhu.
4) Održavanje / revizije
Redovna inspekcija i održavanje obezbeđuje trajno funkcionisanje, izbjegava štetu i sprečava neočekivane slomove. Tokom radova održavanja / revizije provjeravamo sve relevantne komponente za funkciju i stanje, zamjenu defekta, korištene i izrabljene dijelove i nakon toga optimalno prilagoditi vašu fabriku pod datim uslovima rada. U zavisnosti od veličine biljke i
obim rada, naš servisni asortiman obuhvata i detaljno raspoređivanje revizija, kao i koordinaciju i nadzor nad izvođačima. Naravno, mi dostavljamo dokumentaciju za održavanje u vidu izvještaja i preporuka rezervnih dijelova, a mi usklađujemo naše rasporede prema vašim zahtjevima.
5) Obuka
Know-how za vaše osoblje.
Rad, održavanje i popravak, električna merna i kontrolna oprema ili procesni inženjering - nudimo vam specifičnu obuku naših stručnjaka. Bez obzira da li na licu mesta radite sa samim planetom, ili na našim dozvoljima, koncentrišemo se na vaša pitanja i probleme.

9. Kako dobiti brz i precizan citat?
Ne oklevajte da nam pošaljete mail sa sledećim podacima.
1) Protok O2: _____ Nm3 / hr
2) O2 čistoća: _____%
3) Pritisak pražnjenja O2: _____Bar
4) Tačka rose: _____ ℃
5) Aplikacija O2: _____ (sagorevanje, zavarivanje ili šta?)

6) Napon i frekvencija: ______ V / PH / HZ

7) nivo morske lokalne: _____m


10. Zhejiang Yuanda Air Separation Equipment Co.Ltd.
YDGET .com   posvećeni su angažovanju u proizvodnji, snabdevanju i stručnjaku   ekskluzivni asortiman PSA kiseonika koji su potpuno automatizovani i zahtevaju troškove niske proizvodnje. Ove biljke su veoma potrebne u staklenoj industriji, u industriji plamena i industriji čelika. Nudimo pokroviteljima pouzdane i jednostavne instalacije biljaka koji su visoko efikasni u performansama. Ove biljke prolaze kroz različite postupke provere kvaliteta koje osiguravaju najbolji rezultat na kraju kupca. Korisnik može iskoristiti ove kvalitativne biljke iz njihovih potreba i zahteva. To su potrebne u industrijama kao što su industrija stakla, industrija čelika i industrija lemljenja itd.Hot Tags: psa vazdušno odvajanje kiseonik azotna biljka, Kina, proizvođači, dobavljači, fabrika, izvoznici, prodavači, kupuju

Par: Visokokvalitetni kompaktni kompaktni agregat za azot

Sljedeći: Skid Compact Generator kiseonika

Upit

You Might Also Like