Generatori plina kisika PSA

Generatori plina kisika PSA

Deoxygenation opremom, Generator dušika, Pakirka proizvođač / dobavljač u Kini, nuđenje Deoxygenation opreme kroz cementiranje čelika Dp-Jc200, najbolje Prodavatelj Agent cijena kutija za brtvljenje stroj Dongpeng opskrbe, Generator dušika za kemijsku industriju i tako dalje.

product details


GENERATOR KISIKA PSA YDGET

Specifikacija:

(1) čistoća: 28 ~ 95%

(2) kapacitet: 1 ~ 3000Nm3/h

(3) pritisak van: 0,1 ~ 0.6Mpa (0,6 ~ 15.0MPa je također dostupna)

(4) rosište: manje od 45 stupnjeva

(5) vrsta: Skliznuti montirana

(6) zaštitni znak: Yuanda

(7) izvor: Hangzhou, Zhejiang, Kina

(8) dostava: 20-50dana

Karakteristike proizvoda

1. potpune automatizacije

Svi sistemi su dizajnirani za UN posjećena operacija i podešavanje automatskog potrošnje kisika.

2. smanjiti potreban prostor

Dizajn i Instrumentacija čini veličini postrojenja vrlo kompaktna, okupljanja na potpornja, montažne i isporučuje iz tvornice.

3. brzo pokretanje

Početak-gore vrijeme je oko 30 minuta da biste dobili željeni kisika čistoće. Tako da te jedinice mogu se uključiti ON & OFF po promjene potrošnje kisika.

4. visoka pouzdanost

To je vrlo pouzdan za kontinuirani i stalni rad sa stalnim kisika čistoće. Vrijeme raspoloživosti postrojenja je uvijek bolji od 93%.

5. zeolit molekularna sita život

Očekivani Zeolit molekularna sita život je više od 10 godina tj cijeli život vremena kisik biljke. Tako da nema troškova zamjene.

6. niska ulaganja i potrošnju energije

7. jednostavno rukovanje i održavanje

Specifikacije:

1. sustav usvaja jedan klik početak kraja, kompresor za zrak, Refrigerated zrak za kosu, Adsportion za kosu, Generator će početi raditi Slijedeći program jedan po jedan.

2. kisik generator opremljen bezuvjetno kisika plin upozorenje alarm i automatski otvor, onda to mogu osigurati sve kisik koji odlazi u cjevovod je dobre kvalitete.

3. kisik generator opremljen sa boja dodirni zaslon od Siemens Njemačka, može prikazati u tekuće stanje, čistoću, pritisak i dušika stopa protoka cijeli sustav on-line; I da mogu također podsjetiti na održavanje vrijeme snimiti nevolje alarm, Preuzmite radni podaci.

Zhejiang Yuanda zraka odvajanje oprema co, LTD

YDGET imaju raspon od PSA dušika i kisika generatori, membranu dušika & generatori kisika, dušika pročišćavanje sustava itd, i naširoko koristi u industriji nafte, nafta i plin, kemikalije, elektronika, metalurgija, ugljevlje, lijekova, zrakoplovnu, automobili, stakla, plastike, hrane, medicinski tretman, zrna, itd. Sa godina istraživanja u zraku odvajanje tehnologija i bogat rješenje iskustva u različitim Industrijama, YDGET drži pružiti našim klijentima s pouzdanije i ekonomičnije, praktičnije profesionalni plin rješenja.

Imamo iskusan profesionalni tim uvijek spremni biti na usluzi. Prodajni inženjeri pažljivo analizirati navedenim zahtjevima i ponuditi odgovarajuća rješenja za vas. Nakon-prodaja usluga sustava jamči brz odgovor na tvoje probleme u roku od 24 sata i njihova rješenja u najkraćem vremenu. YDGET je odgovoran za postprodajne usluge generatori dušika/kisik i druge povezane opreme nude nam.

YDGET je posvećen opskrbljuje sa našim kupcima pouzdan, ekonomičniji i praktičniji zraka odvajanje rješenja i profesionalnu uslugu.


Hot Tags: Generatori plina kisika psa, Kine, Proizvođači, dobavljači, tvornica, izvoznici, prodavač, kupiti

Par: Generator kisika PSA za prodaju

Sljedeći: PSA kisika paket postrojenja

Upit

You Might Also Like