Dom > Izložba > Sadržaj

Kina Psa kisika Generator proizvođača (ISO9001, CE)

GENERATOR KISIKA PSA
1.Flowrate:1-3000 Nm3/h (kao comstomer #39; s request)
2. čistoće kisika: 93% +/-3%:
3. izlazu tlak: 0,1-0,4 Mpa 9can prilagoditi
4.Delivery:20-50danaKarakteristike proizvoda

1. potpune automatizacije
Svi sistemi su dizajnirani za UN posjećena operacija i podešavanje automatskog potrošnje kisika.
2. smanjiti potreban prostor
Dizajn i Instrumentacija čini veličini postrojenja vrlo kompaktna, okupljanja na potpornja, montažne i isporučuje iz tvornice.
3. brzo pokretanje
Početak-gore vrijeme je oko 30 minuta da biste dobili željeni kisika čistoće. Tako ove jedinice može uključiti pojačalo; OFF kao po promjene potrošnje kisika.
4. visoka pouzdanost
To #39; s vrlo pouzdan za kontinuirani i stalni rad sa stalnim kisika čistoće. Vrijeme raspoloživosti postrojenja je uvijek bolji od 93%.
5. zeolit molekularna sita život
Očekivani Zeolit molekularna sita život je više od 10 godina tj cijeli život vremena kisik biljke. Tako da nema troškova zamjene.
6. niska ulaganja i potrošnju energije
7. jednostavno rukovanje i održavanje


Specifikacije:
1. sustav usvaja jedan klik početak kraja, kompresor za zrak, Refrigerated zrak za kosu, Adsportion za kosu, Generator će početi raditi Slijedeći program jedan po jedan.
2. oxygengenerator opremljen bezuvjetno kisika plin upozorenje-galarm i automatski otvor, onda to možete osigurati taj alloxygenthat ulazi u cjevovod je dobre kvalitete.
3. kisik generator opremljen sa boja dodirni zaslon od Siemens Njemačka, može
Prikaz tekuće stanje, čistoću, tlaka i dušik stopa protoka cijeli sustav
on-line; I da mogu također podsjetiti na održavanje put, rekord nevolje alarm, Preuzmite na
operativnih podataka.Zhejiang Yuanda zraka odvajanje oprema co, LTD
YDGET imaju raspon od PSA dušika pojačalo; kisik generatori, membranu dušika pojačalo; Generatori kisika, dušika pročišćavanje sustava itd, te su naširoko koristi u industriji nafte, ulja pojačalo; plin kemikalije, elektronika, metalurgija, ugljevlje, farmaceutski proizvodi, zrakoplovnu, automobili, staklo, plastika, hrane, medicinski tretman, zrna, itd. Sa godina istraživanja u zraku odvajanje tehnologija i bogat rješenje iskustva u različitim Industrijama, YDGET drži pružiti našim klijentima s pouzdanije i ekonomičnije, praktičnije profesionalni plin rješenja.

Imamo iskusan profesionalni tim uvijek spremni biti na usluzi. Prodajni inženjeri pažljivo analizirati navedenim zahtjevima i ponuditi odgovarajuća rješenja za vas. Nakon-prodaja usluga sustava jamči brz odgovor na tvoje probleme u roku od 24 sata i njihova rješenja u najkraćem vremenu. YDGET je odgovoran za postprodajne usluge generatori dušika/kisik i druge povezane opreme nude nam.
YDGET je posvećen opskrbljuje sa našim kupcima pouzdan, ekonomičniji i praktičniji zraka odvajanje rješenja i profesionalnu uslugu.Sep 01, 2016