Dom > Izložba > Sadržaj

Linde nagrađen nabavljena je ugovor za južnoafrički helija

 • Linde globalne Helij business preuzima dotok sporazum za Helij

 • München, 04 siječanj 2016 – tehnologija tvrtke Linde grupa, danas je objavila potpisivanje sporazuma između Linde i Alternativna energetska kompanija Renergen za razvoj Free stanje helija i prirodnog plina (NG) polje u blizini Welkom u južnoafričkoj Republici, očekuje da će započeti operacije u 2018.

  Polje helija/NG 187,000 hektara u Virginiji, provinciji slobodna država, je prvo na kopnu NG proizvodnje mjesto u Južnoj Africi i ima dokazane rezerve od 25 milijardi kubičnih metara. Helij je relativno rijedak na zemlji a često nalazimo zarobljeni sa NG u niskim koncentracijama obično do 1% po volumenu plina otpušten. NG iz polja slobodna država, Međutim, sadrži helija u koncentracijama do 3-4% po volumenu.

  Pod uvjetima sporazuma, Renergen struju Linde od helija rezervi putem dotok ugovor, helijem Linde globalne dodijeljene prava na distribuciju.  Linde grupa inženjering divizija će pružiti visokotehnološkoj Patentirani izvlačenje tehnologija – pionirski jedinstveni sistem za odvajanje Helij iz prirodnog plina, a zatim Pročisti, stisnuti, istopiti i pohranu spremno za distribuciju. Linde je afričke podružnice, Afrox, će rad postrojenja i tržište helijem.

  "Linde je radio marljivo razviti jedinstveni resurs Helij zajedno sa Renergen i raduje se prijemni Helij nakon početka biljka operacije," rekao je Nick Haines, glava od izvora globalnu, globalne helija i rijetki plinovi, Linde. "Zajedno s našim Helij izvora u USA, Katar, Australiji i Alžir, ovaj sporazum o opskrbi ponovno potvrđuje Linde je položaj kao dobavljač pristup najviše raznolik portfolio Helij izvor."

  Koristeći najnovije tehnike očuvanja zemljišta, Renergen je bušenih bunara, nekoliko stotina metara duboko da Dodirnite NG izvor kupole, dok je osigurati minimalan vizualni utjecaj i utjecaj okoliša na plinsko polje krajolik. Bunara i rezervoara su se međusobno pod zemljom preko sistem za zamršen skup, koji će se hraniti izravno u Linde projektirana prirodnog plina i Helij preradu.

  Linde biljka će smanjiti energiju potrebna i smanjiti emisija CO2 od tradicionalnih helija iz procesa ekstrakcije NG i predstavljat će najkasnije u Inženjerstvo tehnologija napredak. Biljka će biti modularni dizajn i preciznost proizvedeni u Europi prije poslan slobodnu državu za brzu i kvalitetnu izgradnju.


  Linde grupa

  U 2015 godini, Linde grupa generira prihod od EUR 17.944 bn, što ga čini jednim od vodećih plinova i inženjering tvrtki u svijetu, sa oko 65.000 zaposlenih radi u više od 100 zemalja širom svijeta. Strategija Linde grupa je usmjerena prema dugoročno profitabilan rast i se fokusira na širenju svoje međunarodno poslovanje s naprednim proizvodima i uslugama. Linde se ponaša odgovorno prema svojim dioničarima, poslovnim partnerima, djelatnicima, društvo i okoliš u svakom od svojih poslovnih područja, regije i mjesta diljem svijeta. Tvrtka je posvećena tehnologije i proizvode koje ujedinjuju ciljeve kupca vrijednosti i održivog razvoja.

  Za više informacija, pogledajte Linde grupa on-line na www.linde.com


  NAPOMENE UREDNIKA:

  Helij i svoje običaje:
  Tekući Helij ima vrenja približno-269 stupnjeva c, i je jedina tvar koja se može praktično koristiti za duboko niske temperature hlađenja.

 • Helij se koristi opsežno u industriji za zavarivanje kao Inertni zaštite plina za elektrolučno zavarivanje

 • U raznih vrsta plina laseri koriste kao tampon ili nosač plin

 • Upotrebljava u mješavini sa neon i argon za punjenje elektroničkih cijevi - neonske reklame

 • Razne mješavine helija i kisika koristi kao disanje plinova za ronioce

 • Koristi za popunjavanje velikih balona za gornju atmosferu i kozmičkih zraka studije - manjih balona koristi terapeut

 • Zbog sobe zapaljivost i niska Gustoća je idealan za punjenje balone igračke

 • Koristi kao kalibraciju plina i ravnotežu plinske smjese kalibracije • May 30, 2016