Dom > Izložba > Sadržaj

Princip rada generatora za PSA industrijske kisika

Pritisak zamahu adsorpcija (PSA) je tehnologija koriste za razdvajanje plina vrsta iz smjese plinova pod tlakom prema vrsta molekularne karakteristike i afinitet za adsorbensa materijal. Djeluje na temperaturama blizu-okoline i značajno se razlikuje od kriogenu destilaciju tehnike razdvajanja plina. Određene s materijalima (npr., zeoliti, aktivni ugljen, molekularna sita, itd.) se koriste kao zamka, po mogućnosti adsorbing Ciljane vrste plina pod visokim tlakom. Proces onda raspoloženja za niski tlak do desorb adsorbiranih materijal.

Pritisak zamahu adsorpcijski procesi se oslanjaju na činjenicu da pod visokim tlakom, plinovi imaju tendenciju da se privlače čvrste površine ili "adsorbiranih". Viši tlak, više plina adsorbiranih; Kada pritisak se smanjuje, gas je otpušten, ili desorbed. PSA procesa može se koriste za razdvajanje plinova u smjesi jer različitih plinova imaju tendenciju da se privuku različite čvrste površine manje ili više snažno. Ako plin smjese kao što su klima, na primjer, je prošao pod pritiskom posuda koja sadrži adsorbensa krevet zeolita koji snažno privlači više dušika nego li kisika, dijela ili cijelog dušik će ostati u krevetu i plin izlazi iz posude obogatite kisikom. Kad krevet dođe do kraja svoj kapacitet da ni da apsorbira dušik, to zaliječenje smanjivanjem tlaka, oslobaðaju adsorbiranih dušika. Onda je spreman za drugi ciklus izrade zrakom obogaćenim kisikom.


Kako da biste dobili prompt citat?

Ne ustručavajte se poslati nam mail sa podacima.

(1) O2 protok: ___Nm3/hr

(2) O2 čistoće: ___ %

(3) O2 izlazni tlak: ___Bar

(4) naponi i frekvencije: ___V/PH/HZ

(5) O2 aplikacija.

GENERATOR KISIKA PSA YDGET

Specifikacija:

(1) čistoća: 28 ~ 95%

(2) kapacitet: 1 ~ 3000Nm3/h

(3) pritisak van: 0,1 ~ 0.6Mpa (0,6 ~ 15.0MPa je također dostupna)

(4) rosište: manje od 45 stupnjeva

(5) vrsta: Skliznuti montirana

(6) zaštitni znak: Yuanda

(7) izvor: Hangzhou, Zhejiang, Kina

(8) dostava: 20-50dana

Karakteristike proizvoda

1. potpune automatizacije

Svi sistemi su dizajnirani za UN posjećena operacija i podešavanje automatskog potrošnje kisika.

2. smanjiti potreban prostor

Dizajn i Instrumentacija čini veličini postrojenja vrlo kompaktna, okupljanja na potpornja, montažne i isporučuje iz tvornice.

3. brzo pokretanje

Početak-gore vrijeme je oko 30 minuta da biste dobili željeni kisika čistoće. Tako da te jedinice mogu se uključiti ON & OFF po promjene potrošnje kisika.

4. visoka pouzdanost

To je vrlo pouzdan za kontinuirani i stalni rad sa stalnim kisika čistoće. Vrijeme raspoloživosti postrojenja je uvijek bolji od 93%.

5. zeolit molekularna sita život

Očekivani Zeolit molekularna sita život je više od 10 godina tj cijeli život vremena kisik biljke. Tako da nema troškova zamjene.

6. niska ulaganja i potrošnju energije

7. jednostavno rukovanje i održavanje

Specifikacije:

1. sustav usvaja jedan klik početak kraja, kompresor za zrak, Refrigerated zrak za kosu, Adsportion za kosu, Generator će početi raditi Slijedeći program jedan po jedan.

2. kisik generator opremljen bezuvjetno kisika plin upozorenje alarm i automatski otvor, onda to mogu osigurati sve kisik koji odlazi u cjevovod je dobre kvalitete.

3. kisik generator opremljen sa boja dodirni zaslon od Siemens Njemačka, može prikazati u tekuće stanje, čistoću, pritisak i dušika stopa protoka cijeli sustav on-line; I da mogu također podsjetiti na održavanje vrijeme snimiti nevolje alarm, Preuzmite radni podaci.

Zhejiang Yuanda zraka odvajanje oprema co, LTD

YDGET imaju raspon od PSA dušika i kisika generatori, membranu dušika & generatori kisika, dušika pročišćavanje sustava itd, i naširoko koristi u industriji nafte, nafta i plin, kemikalije, elektronika, metalurgija, ugljevlje, lijekova, zrakoplovnu, automobili, stakla, plastike, hrane, medicinski tretman, zrna, itd. Sa godina istraživanja u zraku odvajanje tehnologija i bogat rješenje iskustva u različitim Industrijama, YDGET drži pružiti našim klijentima s pouzdanije i ekonomičnije, praktičnije profesionalni plin rješenja.

Imamo iskusan profesionalni tim uvijek spremni biti na usluzi. Prodajni inženjeri pažljivo analizirati navedenim zahtjevima i ponuditi odgovarajuća rješenja za vas. Nakon-prodaja usluga sustava jamči brz odgovor na tvoje probleme u roku od 24 sata i njihova rješenja u najkraćem vremenu. YDGET je odgovoran za postprodajne usluge generatori dušika/kisik i druge povezane opreme nude nam.

YDGET je posvećen opskrbljuje sa našim kupcima pouzdan, ekonomičniji i praktičniji zraka odvajanje rješenja i profesionalnu uslugu.


Jun 08, 2016