Dom > Izložba > Sadržaj

PSA dušični plin aplikacije

Aplikacija
PSA dušika za ove i mnoge druge aplikacije.

Rafinerija i kemijskim postrojenjima:
Dušik generirani od strane PSA biljke koristi se s uzlaznom tendencijom za inertizing u raznim procesima kemijske industrije znatne kemijske i petrokemijske da biste izbjegli reakcije oksidacije i čak izgaranja i eksplozije.


PSA Nitrogen Plants

 Bear, wine and juiceMedvjed, vino i sokovi:
Skladištenje, punjenje i punjenje pića kao što su medvjed, vina i voćnih sokova su ostvaruje više često dušikom koji zbog svojih izuzetno niske topljivosti i svoj Inertni karakter, pruža željenu Neutralna atmosfera. Osim toga PSA dušika, idealno u smjesu s ugljikovim dioksidom, koristi se češće za dozirati pića, posebno medvjed.


Oil and Gas PlatformsNafte i plina platforme:
PSA - dušik se koristi za inertizing svrhe na offshore platforme. Aplikacija ovdje je obično da se Pomjeri atmosferskog zraka za Sprečavanje požara i eksplozije.


Metal TreatmentObrada metala:
Dušika iz PSA - biljke se koristi u svom čistom obliku ili u smjesu s reaktivne plinove kao što su vodik ili Metan za toplinske obrade čelika i drugih metalurških proizvoda.


Storage of fruits and vegetablesSkladištenje voća i povrća:
Opskrbljuje široku javnost sa svježim voćem i povrćem tijekom duže vrijeme je više nije moguće bez prijevoza i skladištenja u controoled atmosferi jedan od kojih je dušika sa željenog sadržaja, niske kisika u produkciji PSA - biljke.


Electronics/Laboratory AplikacijaElektronika/laboratorijske aplikacije:
Zahtjeve ekstremne kvalitete u proizvodnji elektroničkih komponenti (mikročipovi, na primjer) i sve veće zahtjeve u odnosu na metode moderne analize može u mnogim slučajevima biti zadovoljna čisti dušik (99.999 Vol.-% npr) je generirana za PSA - biljke.


Tankers and Storage TanksCisterne i spremnici:
Da li u tankera koriste brod ukapljenog prirodnog plina, nafte ili kemikalija ili u posudama stacionarni prtljage, dušik se koristi kao pokrivač plin i za čišćenje. U većini slučajeva, dušik služi funkciji prevencije eksplozije i štiti od nepoželjnih reakcija kisika s sadržaj spremnika.


Food PackagingHrana za pakiranje:
Rok trajanja pokvarljive namirnice kao što su kruh, sir, meso, kava, jestiva ulja i začina može znatno produžiti do pakiranja u atmosferi dušika. Dušik će efekt niether okus ni okus hrane.


Pipe LinesCjevovoda:
Servis i održavanje raditi u ulje i plinovode često zahtijeva dušika inrtization za zaštitu posade protiv vatre i izlaganje. U mnogim slučajevima dušik može biti isporučen od strane mobilne sustave PSA.Apr 07, 2016