Dom > Vijesti > Sadržaj

Četiri načina za kontrolu buke prenosa kisika generatori

Jul 09, 2018

Dušik oprema postala neophodne opreme za mnoge tvrtke, ali mnogi radnici znaju kako rukovati njime, ali ne znam kako održavati opremu. Vrlo je važno za održavanje bilo kojeg stroja, i jako mi je drago biti u mogućnosti da efektivno proširiti život generator dušika. Osim održavanja, također je važno koristiti dušik generatori pravilno proširiti strojeva i opreme.

Rukovanje objašnjenja: 1. isključite sve sklopke, uključujući dušik i dušik ulazni ventili i Uzorkovanje ventili, čeka sustava i cjevovoda za potpuno obavljanje. Prilagoditi kisika analizator uzorkovanja i pritisak na smanjenje tlaka ventil 1.0 bar, Podesite Mjerač protoka uzorak, prilagoditi glasnoću oko 1, imajte na umu da Uzorkovanje zraka treba biti prevelika, početi otkrivati dušika čistoće. 2. tlak zraka je veći od 0,7 m p na otvorenom dušik ventil i promatrati normalnog tlaka unutar spremnika adsorpcija i pneumatski ventil. 3. regenerator pritisak je nula, iako dva pritiska bi trebao biti blizu pola izvorni radni tlak. 4. isključite sustav kao cijeli, dio svakog sustava, dušik apsorpcija kada spremnik tlaka dosegne 0,6 m p, promatrati normalan rad sustava dušika.


Dušik generatori su naširoko koristi u obvezno, metalni Toplinska obrada, magnetski materijali, bakar obrada, prah smanjenje, itd., a danas dušik generatori su korišteni u metalurške industrije. Dušik generator dobiva dušik s čistoća veća od 99.5% kroz pritisak zamahu adsorpcija dušika proizvodnje mehanizam i koristi plin dušik visoke kvalitete je vlasništvo čistoće veće od 99.9995% i temperaturu rosišta niža od-65 ° C u kombinaciji s dušikom pročišćavanja uređaja. Koristi za žarenje u zaštitnoj atmosferi, sinteriranje zaštitne atmosfere, nitriding tretman, peći za pranje i čišćenje plina.

Dušik generatori se uglavnom koriste u Val lemljenje lemljenje prijeloma, kristal, piezoelektrični, elektronski keramike, elektronički bakar trake, baterije, elektroničke legura materijala i drugim industrijama. Generatori dušika u elektronski magnetski industrija uključuje mnoge grane, uglavnom piezoelektrični kristali, poluvodiči i olovo za lemljenje. Dušik generatori su naširoko koristi u mnogim područjima kao što su ugljen, nafta i transporta nafte, uz gore navedene industrije. Sa napretkom znanosti i tehnologije i razvoja društva, korištenje dušika je postao više raširen. Proizvodnja na licu mjesta plina (dušika generatora) je postupno zamijenio tekućeg dušika isparavanjem i bocama dušika sa svojim prednostima niska ulaganja, nisku cijenu korištenja i jednostavnost korištenja. Kao što su tradicionalni dušika opskrbe.


Nakon ispitivanja i analize, mi znamo da zrači zvučnog tlaka na dnu generatora kisika najveće, jer je ovo mjesto gdje je instaliran kompresor, vibrira dnu slučaj i zrači zvučnog tlaka uglavnom koncentrirana i tada površine DNA. Dakle, sljedeće mjere mogu biti iskorištene da riješi ovaj problem.

1. riješiti pomoću zvučne apsorpcije. Gips je instaliran na unutarnji zid donje površine generator kisika da apsorbuje zračenje buke. Općenito možemo kontrolirati debljina gipsa do 2-4mm, koja uvelike može poboljšati sposobnost upijanja buke visoke frekvencije.

2. put Prigušenje i Prigušenje. Na mjestu gdje buka zračenje je najveće na strani kućišta, prigušenja pojas i prigušenja materijal treba biti instaliran povećati funkciju prigušenja vibracija.

3. riješiti pomoću zvučne izolacije. Primijeniti zvučna izolacija cijelog kućišta smanjiti učinkovitost zračenja.

4. ograničeni prigušenja. Prigušenja čeličnih ploča ljuska strukture je prepun prigušivanje gume u sredini, a jaz svako mjesto kisika generatora je blokirana, čime se učinkovito smanjuje zračenje buke kućišta.

Kroz gore navedene mjere, nakon optimiziran put širenja buke, nakon testiranja, zvučnog tlaka visoke frekvencije dijela je dobro kontrolirati. Ali zračenje niskih frekvencija dio je još uvijek vrlo velika. To je zbog sprege vibracija buke bezuljni kompresor i buke elektromagnetskog ventila. Daljnji rad je još uvijek u kontroli izvora buke zajedno.