Dom > Vijesti > Sadržaj

Kako pravilno koristiti kisikovu mašinu

Mar 01, 2018

Generator kisika u upotrebi vremena mora se poduzeti da se izbjegne otvoreni plamen, pokušajte ne koristiti dušik u procesu ne koristi kisik, kako biste izbjegli nastanak požara, jer je čisti kisik pomoć pri izgaranju, jednostavna vatra, rezultat je vrlo ozbiljno ili čak To može uzrokovati eksploziju. Mašina za čišćenje kisikom može promijeniti vrijeme osiguranja, prvo moramo blokirati snagu aparata za kisik kako bismo osigurali vlastitu sigurnost generatora kisika, kako bismo izbjegli električni udar, zajedno s uređajem za kisik postavljen u stabilniji položaj, tako da ne dodaje kisik u proces izvođenja buke.


Ako ne koristimo stroj sa dugotrajnim kisikom , ne zaboravite da iskopčate uređaj za kisik, a zatim propustite mokru bocu uređaja za kisik s mobitelom kisika, zajedno sa čistilnim strojem za čišćenje kisika, budite sigurni da čistite ručnik i istrljajte ručnik za ribanje, kako biste spriječili Prodiranje vode u mašinu utječe na radni vijek stroja za kisik, na kraju prekriven krpom da se spriječi ulazak prašine, generator kisika treba držati na sobnoj temperaturi i suhom mjestu. U nedostatku uređaja u nedostatku filterskih uređaja i filtera za zaustavljanje vremena pokretanja, svi znamo da ako ni jedno, čak i ako se koristi stroj za kisik, ne udiše svježi zrak, u stvari nema efekta.


Vrijeme pokretanja stroja za kisik mora se prenijeti na mjerač protoka brojila nulte skale iznad linije, ili ne možemo udahnuti čisto visoke koncentracije kisika, ali također ga moramo postaviti na čistije mjesto, u protivnom će utjecati na stroj s kisikom Vijek trajanja. Kada pacijenti koriste aparat za kisik, u slučaju istjecanja, morate se pripremiti za druge gubitke. Da biste izbjegli neočekivanu situaciju, posebno pacijente, na to morate obratiti pažnju.


Nakon kupnje kisika stroj morate pažljivo pročitati nakon upotrebe priručnika za uporabu, kako biste izbjegli mnoge pogreške u korištenju postupka.Zhejiang Yuanda oprema za odvajanje zraka Co.Ltd.

Dodati: Industrijska zona Gaoqiao, Hangzhou, Zhejiang, Kina 311402

E-pošta: sales@ydget.com

Kontakt: Jane Qian + 86-13588376592

Tel: + 86-571-61712588

Fax: + 86-571-61712599