Dom > Vijesti > Sadržaj

Sobe kriogene klima Separacijski procesi

Dec 18, 2015

Sobe kriogene klima separacijski procesi se koriste za proizvodnju plinovitog dušika i kisika. Oni su trošak djelotvoran izbor kada potražnja je relativno mala (Deseci tona dnevno) i kada proizvod vrlo visoke čistoće nije potrebna. Tipična čistoća sobe kriogene kisika sustave je 93%.  Sobe kriogene dušika sustavi obično proizvesti proizvod na čistoću između 95% do 99,5%.

Sobe kriogene zraka odvajanje biljaka su kompaktne i posluju u blizini-temperatura i pritisak. Jednom instaliran, oni obično Donijet on-line za manje od pola sata.

Za razliku od kriogene biljaka koje koristi razliku između točke vrelišta dušika, kisika i Argona odvojiti i pročistiti one proizvode, sobe kriogene klima separacijski procesi koristiti fizičke imovine razlike kao što su veličina i masa, za proizvodnju dušika i kisika u dovoljnu čistoću da zadovolji potrebe mnogih vrsta plinovitog dušika i kisika korisnici.

Najčešće tehnologije su PSA (pritisak Swing Adsorpcija), koji se koristi za proizvodnju dušika i kisika (pomoću različitih adsorbants); VPSA (vakuum tlaka Swing Adsorpcija), koji se koristi u za proizvodnju kisika; i odvajanje Membrane, koriste za proizvodnju plina dušika.