Dom > Vijesti > Sadržaj

na Site Generator dušika

Jun 03, 2016

Pritisak Swing Adsorpcija tehnologija za generator dušika

Tehnologija proizvodnje klima dušika uz korištenje adsorpcijski procesi u dušik generatori je studirao i široko primjenjuje u industrijskim objektima za oporavak superčisti dušika.

Princip rada generatora dušika koriste tehnologije adsorpciju su zasnovane ovisnost stope adsorpcija istaknutih razne plin smjese komponente na pritisak i temperatura faktori. Među dušika adsorpcija biljke razne vrste, pritisak zamahu adsorpcija (PSA) biljke našao najširu primjenu širom svijeta.

U sustavu dizajn je baziran na regulaciju plina adsorpcija i adsorbens regeneracije putem promjeni pritisaka u dva adsorber – adsorbens koji sadrže posude. Ovaj proces zahtijeva stalna temperatura, u neposrednoj blizini ambijentu. S ovim procesom, dušik je proizvela postrojenja na iznad-atmosferski tlak, dok adsorbensa regeneraciju je Ostvaren u nastavku-atmosferski tlak.

Proces adsorpcije zamah u svakom od dva adsorbers se sastoji od dvije faze izvodi nekoliko minuta. U adsorpcija fazi kisika, H2O i CO2 molekula difuzno u strukturu pora je adsorbens dok dušik molekula dozvoljeno putovati kroz adsorber – adsorbens koji sadrže posude. U fazi regeneracije adsorbiranih komponente su oslobođeni adsorbens ventilirane u atmosferu. Proces se zatim višestruko ponavlja.

Zašto izabrati PSA dušika generatora?

Visoka dušika čistoće

PSA dušika generatora biljke omogućiti proizvodnju visoke čistoće dušika iz zraka, koje membranskih sustava nisu u mogućnosti pružiti – spreman da 99.9995% dušika. Ovaj dušika čistoće također može biti osigurana kriogene sustave, ali su znatno složeniji i opravdani samo do velike potrošnje svezaka. Dušik generatori koriste CMS (Ugljik molekularno sito) tehnologiju za proizvodnju kontinuiranu ultra visoke čistoće dušika i dostupne su sa unutarnje kompresori ili bez.

Niske operativne troškove

Do zamjene zastarjelih zraka odvajanje biljaka dušikom proizvodnje uštede u velikoj Mjeri premašuje 50%. [citat potreban]

Neto trošak u produkciji dušik generatori dušika je znatno manji od troškova bocama ili ukapljenog dušika.

Dušik generatori stvoriti manje utjecaja na okoliš

Generiranje dušični plin je održivi, ekološki i energetski efikasan pristup u pružanju čista, čista, suha dušični plin. U odnosu na energiju potrebnu za kriogene zraka odvajanje postrojenja i energiju potrebnu za transport tekući dušik iz postrojenja u pogonu, generirani dušika troši manje energije i stvara daleko manje stakleničkih plinova.

Zašto izabrati generator dušika YUANDA PSA?

Tehničke karakteristike

1). uvesti pneumatski ventili, koristeći život je više od 3 milijuna puta;

2). Siemens PLC inteligentni plan kontrolor, jednostavan i stabilan rad;

3). specifične Inertni keramičke kuglice difuzije tehnologija čini distribuciju zraka ravnomjerno; poboljšati efikasnost adsorpcije za adsorbens;

4). samostalno sila cilindra kompresija uređaja (Patent br.: ZL 200820168079.9) zaštititi korištenje života ugljika molekularno sito;

5.) izvorni Centrifugalne vibracija punjenje (Patent br.: ZL 200820168078.4) efektivno osigurati maksimalno punjenje volumena.

Specifikacija
(1) čistoća: 95 99,9999%
(2) kapacitet: 5-8000Nm3/h
(3) pritisak van: 0-0.8Mpa (1,0 ~ 15.0MPa je također dostupna)
(4) rosište: stupanj-45---70

Kako da biste dobili prompt citat?

Ne ustručavajte se poslati nam mail s sljedeće datje.

(1) N2 protok: ___Nm3/hr

(2) N2 čistoće: ___ %

(3) N2 izlazni tlak: ___Bar

(4) naponi i frekvencije: ___V/PH/HZ

(5) dušik aplikacija.

Primjena dušik generatori

Industrija hrane i pića

Trenutak hrane ili pića su proizvodi ili voće i povrće bere, proces starenja udaraca u do potpuno propadanje proizvoda. Uzrok je bakterija i drugih organizama. Generatori se koriste da poplavi proizvoda s N2 koji uzima kisik i znatno produžava životni vijek proizvoda jer ovi organizmi ne mogu razviti. Nadalje, kemijske razgradnje hrane uzrokovana oksidacije može biti eliminiran ili zaustavljen.

Analitička Kemija

Dušik Generatori su potrebne za različite oblike analitičke kemije kao što su tekući kromatografija-spektrometrija masa i plinske Kromatografije gdje je stabilan i stalan izvor dušika neophodno.

Zrakoplova i automobilske gume

Iako je zrak je 78% dušika, većina zrakoplova gume su pune dušika, i postoje mnogi guma i automobilskih trgovine s dušik generatori ispuniti gume, prednost se dušik u spremniku je suha. Često spremnik komprimiranog zraka će imati vodu u njoj koja dolazi iz kondenzacije u spremniku Nakon napuštanja klima kompresor atmosferske vodene pare. Također, dušik je rekao za održavanje stabilniji tlaka kad grije i hladi [citat potreban] i je rekao [citat potreban] biti veće molekule (109.76 sati) pa ne prožimati guma lako kao O2 [citat potreban] (120.74 pm) i Argon.

Kemijska i petrokemijska industrija

Osnovno i vrlo važna Primjena dušika u kemijskoj i petrokemijskoj industriji je pružanje inertnog okruženja čiji je cilj opće sigurnosti tijekom čišćenja i zaštite proces žila. Osim toga, dušik se koristi za ispitivanje cjevovoda tlakom, kemijska sredstva transporta i regeneraciju koriste katalizatori u tehnološkim procesima.

Elektronika

U elektronici, dušik služi kao antioksidans u proizvodnji poluvodiči i Strujni krugovi, toplinske obrade gotovog proizvoda, kao i čišćenje i puše.

Industrija stakla

U proizvodnji stakla, dušik dokazuje efikasan kao rashladnog sredstva za luk pećnica elektrode, inhibitora oksidacije tijekom procesa procedure, kao i klima hladnija.

Metalurgija

Metalnoj industriji općenito koristi dušik kao sredstvo za zaštitu željeznih i obojenih metala tijekom žarenja. Također, dušik je korisna u procesima takav standardni industrije kao neutralni kaljenje, cementiranje, tvrdo lemljenje, olakšavanja stresa, cijanid kaljenje, metala u prahu sinteriranja i hlađenje ekstruzije umrijeti.

Boje i laka industrija

Boje i lakove proizvodnje koristi dušik za stvaranje inertne okruženja u procesu žile kako bi se osigurala sigurnost te kisik pomaka tijekom pakiranje kako bi se spriječilo polimerizacije sušenje ulja.

Naftne industrije

U industriji nafte, dušik je neophodna komponenta u brojnim procesima. Najčešće, dušik se koristi za stvaranje inertne okruženja za Sprečavanje eksplozije i zaštita od požara i podršku prijevoz i prijenos ugljikovodika. Osim toga, dušik se koristi za cjevovod testiranje i čišćenje, čišćenje tehnoloških žila i čišćenje ukapljeni plin prijevoznici i skladištenje ugljikovodika.

Farmaceutska industrija

U farmaceutskoj industriji, dušik pronađe aplikaciju u farmaceutski proizvodi za pakiranje i osiguravanje protiv eksplozije i požara sigurnosti u aktivnostima kojima se koriste fino raspršenih tvari.

Hipoksična zrak vatra prevencije sustav

Dušik generatori se koriste u hipoksično zrak vatra zaštitni sustavi za proizvodnju zraka sa niskim kisikom sadržaja.