Dom > Vijesti > Sadržaj

PSA Kisik Generator za industrijski

Apr 16, 2017

pregled 1.Company

Zhejiang Yuanda Air Separation Equipment Co., Ltd. ima domet od PSA dušika i kisika generatora, membrana dušika i kisika generatora, sistema azot pročišćavanje itd, i su naširoko koristi u industriji nafte, nafte i plina, kemikalija, elektronike, metalurgije, ugalj, farmaceutski, zrakoplovne, automobile, stakla, plastika, hrana, liječenje, žitarica, itd uz istraživanje godina u tehnologiji za razlaganje zraka i bogata rješenje iskustva u različitim industrijama, YDGET drži da našim klijentima s više pouzdan, ekonomičniji, pogodnije profesionalna gas rješenja.
Imamo iskusan profesionalni tim uvijek spreman biti na usluzi. Prodaje inženjeri pažljivo analizirati navedene zahtjeve i ponuditi odgovarajuće rešenje za vas. Servis sistema nakon prodaje jamči brz odgovor na vaše probleme u roku od 24 sata i njihove rezolucije u najkraćem roku. YDGET je odgovoran za poslije-prodajnih usluga generatora dušika / kisika i druge prateće opreme koje nudi nas.
YDGET je posvećen opskrbu s našim klijentima s više pouzdan, ekonomičniji i praktičniji za razlaganje zraka rješenja i profesionalnu uslugu.
公司 概况 .jpg

车间 1.jpg

车间 2.jpg

2. Zašto izabrati YUANDA PSA generator kisika?
YDGET .com su Dedicate bavi proizvodnjom, opskrbu i stručni   ekskluzivni asortiman PSA kisika biljaka koje se potpuno automatski i zahtijeva niske troškove proizvodnje. Ove biljke su veoma potrebni u staklenim industriji, plamen industrije i industrije čelika. Nudimo pokrovitelja pouzdan i jednostavan za instalaciju biljke koje su vrlo efikasni u nastupima. Ove biljke prolaze kroz razne proces provjere kvaliteta osigurava najbolji ishod na krajnjeg kupca. Korisnik može iskoristiti ove kvalitativne biljaka od po njihovim potrebama i zahtjevima.
* Visoka kisik čistoće
PSA generator kisika postrojenja omogućuju proizvodnju visoke čistoće kisika iz komprimiranog zraka, ovaj kisik čistoće može se osigurati kriogenske sisteme, ali su znatno složeniji i opravdati samo velike količine potrošnje. Generatori kisika koriste tehnologiju z MS (zoliet molekularno sito) za proizvodnju kontinuirano snabdijevanje ultra visoke čistoće kisika i dostupni su sa unutrašnjim kompresorima ili bez.
* Niski troškovi rada
Supstitucijom out-of-date uštede proizvodnih postrojenja za razlaganje zraka dušik u velikoj mjeri prelazi 50%. [Citat potreban]
Neto trošak kisika proizvođači kisika je znatno manje od cijene flaširane ili ukapljenog kisika.
* Kisik Generatori Napravi manji uticaj na životnu sredinu
Generiranje kiseonik je održiv, ekološki i energetski efikasan pristup pružanja čiste, čista, suha kisik plina. U odnosu na energiju potrebnu za kriogenske separacije zraka i energiju potrebnu za transport tečnog kiseonika iz postrojenja do postrojenja, formirana kisik troši manje energije i stvara daleko manje stakleničkih plinova.
优质 配件 .jpg

3.Yuanda KOB serije PSA Kisik Generator
3.1 Specifikacija:
1) Čistoća: 28 ~ 95%
2) Kapacitet: 1 ~ 3000Nm3 / h
3) Pritisak od 0,1 ~ 0.6MPa (0,6 ~ 15.0MPa je dostupan)
4) Točka topljenja <>
5) Tip: montiranoj
6) Zaštitni znak: Yuanda
7) Porijeklo: Hangzhou, Zhejiang, Kina
8) Isporuka: 20-50days
3.2 Karakteristike proizvoda
1. Puno Automatizacija
Svi sistemi su dizajnirani za UN-učestvovalo rad i automatsko podešavanje potražnje kisika.
2. Donja Potreban prostor
Dizajn i instrumentacija čini veličinu biljka vrlo kompaktan, montaža na skids, montažne i napaja se iz tvornice.
3. Brzo Start-up
Start-up vrijeme je oko 30 minuta da se željene Oxygen čistoće. Dakle, ove jedinice može se uključiti i OFF prema promjenama potražnje kisika.
4. Visoka pouzdanost
To je vrlo pouzdan za kontinuirani i stabilan rad sa stalnim Oxygen čistoće. Vrijeme biljka dostupnost je bolja od 93% uvijek.
5. Zeolit Molekularna sita Life
Očekivani Zeolit Molekularna sita život je više od 10-godina odnosno cijeli život vremena biljnih kisika. Tako da nema troškova zamjene.
6. Mala investicija i potrošnje energije
7. Jednostavno rukovanje i održavanje
3.3 Funkcionalna specifikacija:
1. Sistem usvaja jednim klikom pokrenuti način, kompresor, hlađenjem zraka za kosu, Adsportion kosu, Generator će početi da radi po programu jedan po jedan.
2. generator kisika opremljen alarmnim upozorenja plina nekvalifikovani kisika i automatski je izašla van, onda to može učiniti sigurni da su svi kiseonika koji ulazi u cjevovod je dobre kvalitete.
3. generator kisika opremljen sa šarenim ekranom osjetljivim na dodir iz Siemensa Njemačke, može prikazati radi stanje, čistoća, pritisak, i azot stopa protoka cijelog sistema on-line, a isto tako može podsjetiti vremena održavanja, snimi problema alarm , preuzeti operativne podatke.

4. Azot / kisik plin tipična aplikacija  
应用 1.jpg
5. prijevoz paketa i neke krajnje korisnike
运输 包装 .jpg

6. Kontrola kvalitete
YUANDA Gas Enigineering & Technology Možete biti sigurni u kvalitetu YDGET rješenja. YUANDA   koristi samo najbolje dobavljače i komponente. I svi agregati azot se testiraju i naručila od stručnjaka kako bi bili sigurni da je sve kvalificirani prije nego što napuste fabriku.

7. Garancija
Garantnog perioda na robu iz YDGET je 360 dana od dana završetka instalacije i puštanja u rad ili 420 dana od dana prijema robe, što god se dogodi ranije.

8. Usluge i podrška
YDGET nudi niz usluga će vam pomoći da maksimalno beneficije. Za maksimalnu udobnost, nudimo ugovor o fiksnoj cijeni usluga na osnovu vremena rada ili kalendar
vremena. Naravno, svi kupci dobrodošli da nas pozovete u bilo koje vrijeme su. Uvijek smo više nego spremni da vam pomognu.
1) Konsalting
Pomoć za samopomoć, razmjene iskustava i individualne podrške.
Ako imate pitanja o radu postrojenja ili trebate nekoga za rješavanje problema, mi dati savet ili na telefonu ili u pisanom obliku. Direktan kontakt sa sobom je vrlo važno za nas, jer je osnova za trajnu suradnju kao partneri u korist obje strane.
2) Puštanje u rad
Sistematski od konačnog prihvatanja erekcije odobrenja pravilan rad i garantovano funkcije. To uključuje opsežne operativne testove, profesionalni punjenje adsorbensa i katalizatora, pravilan start-up, optimalno podešavanje radnih parametara i provjeru svih sigurnosnih funkcija. U isto vrijeme treniramo operativnog osoblja na funkcije i rada postrojenja.
3) Rezervni dijelovi
Širom svijeta, brz i jeftin tokom čitavog životnog vijeka vaše biljke. Izrazitu označavanje svih komponenti postrojenja isporučuje nama omogućava nam da jasno identifikuje rezervne dijelove koje ste vi tražili. Mi isporučujemo vam proizvode dizajnirane za dug život i ekonomsku efikasnost.
Za izmjene i proširenja gledamo za najoptimalniji i ekonomska rješenja za vaše individualne svrhe.
4) Održavanje / Verzije
Redovan pregled i održavanje osigurava trajni pogon, izbjegava oštećenja i sprečava neočekivane kvarova. U toku održavanja / revizija radi smo provjeriti sve relevantne komponente za funkciju i stanja, razmjena defekt, koristi i istrošenih dijelova, a nakon toga optimalno eadjust vaše biljke do datim uslovima rada. Ovisno o veličini postrojenja i
djelokrug rada, našeg asortimana usluga obuhvata i detaljan raspored revizija kao i koordinacija i nadzor radova. Kao stvar naravno isporučujemo dokumentaciju održavanje u obliku izvještaja i preporuka rezervni dio, a mi koordinira nam se rasporedi u skladu sa vašim potrebama.
5) Trening
Know-how za vaše osoblje.
Rad, održavanje i popravak, električni mjerenje i kontrolu opreme ili procesa inženjering - nudimo vam posebnu obuku od strane naših stručnjaka. Da li na mjestu radi sam sa sobom theplant, ili na našim prostori, mi koncentrirati na vaša pitanja i probleme.

9. Kako dobiti brz i precizan citat?
Nemojte se ustručavati da nam pošaljete mail sa slijedećim podacima.
1) O2 protok: _____ Nm3 / h
2) O2 čistoće: _____%
3) O2 pražnjenje pritisak: _____Bar
4) Točka topljenja: _____
5) O2 Primjena: _____ (sagorijevanje, zavarivanje ili šta)?

6) Naponi i frekvencije: ______ V / PH / HZ

7) nivoa mora lokalne: _____m


10. Zhejiang Yuanda Air Separacija oprema Co.Ltd.
YDGET .com   su Dedicate bavi proizvodnjom, opskrbu i stručni   ekskluzivni asortiman PSA kisika biljaka koje se potpuno automatski i zahtijeva niske troškove proizvodnje. Ove biljke su veoma potrebni u staklenim industriji, plamen industrije i industrije čelika. Nudimo pokrovitelja pouzdan i jednostavan za instalaciju biljke koje su vrlo efikasni u nastupima. Ove biljke prolaze kroz razne proces provjere kvaliteta osigurava najbolji ishod na krajnjeg kupca. Korisnik može iskoristiti ove kvalitativne biljaka od po njihovim potrebama i zahtjevima. Ovi su potrebni u industrijama kao što su Industrija stakla, industrije čelika, a Brazing industriju itd