Dom > Vijesti > Sadržaj

Svrha Sušac zraka

May 15, 2017

Je zrak za kosu je mehanički uređaj koji koristi energiju topline da se smanji sadržaj vlage materijala za sušenje objekta. Za potrebe materijala upotrebu ili daljnju obradu, vlage u materijalu (obično se odnosi na vlagu ili drugih komponenti isparljivih tečnost) Isparavanje dobiti mehaničku opremu koja daje čvrste sadržaj sadržaja navedene vlage. Klima za kosu je mehanički uređaj koji isparava i eskalira vlage u materijalu (obično se odnosi na vlagu ili drugim agresivnim tečnost komponente) za dobivanje čvrstog materijala sa sadržajem definisanim vlage.

Sušenje zraka za sušenje

Proces sušenja zahtijeva mnogo topline, u cilju uštede energije, neki visok sadržaj vlage materijala, koji sadrže čvrste materije u suspenziju ili rješenje obično prvi mehanički dehidracije ili grijanje isparavanje, a zatim osušite u vazduhu za kosu da se suve materije.

Svrha sušenja je u svrhu materijala upotrebu ili daljnju obradu. Kao što su drvo u proizvodnji drva kalupa, sušenje drva može spriječiti deformacije proizvoda, keramičke smještati u kalcinacije prije sušenja može spriječiti gotovog proizvoda pucanje. Još jedna suva materijal je također jednostavan za transport i skladištenje, kao što je žetva hrane na određeni sadržaj vlage ispod, za sprečavanje plijesni. Zbog prirodnih sušenja ne mogu zadovoljiti potrebe razvoja proizvodnje, razne mehanizovanog sušač zraka sve više i više široko primjenjuje.

KONTAKTIRAJ NAS

Zhejiang Yuanda Air Separacija oprema Co.Ltd.

Dodaj .: Gaoqiao industrijska zona, Hangzhou, Zhejiang, Kina 311402

E-mail: sales@ydget.com

Kontakt: Jane Qian + 86-13588376592

Tel: + 86-571-61712588

Fax: + 86-571-61712599