Dom > Vijesti > Sadržaj

Upotreba sistema za generisanje azota

Sep 09, 2017

Oprema koja se bavi proizvodnjom azota u nafti i gasnoj industriji primenjuje se na istraživanje nafte i gasa u kontinentu, istraživanje ulja i gasa u dubokom morju u zaštiti azota, prenosa, pokrivanja, ubrizgavanja azota, spašavanja, održavanja, proizvodnje i drugih oblasti zamjene . Sa visokom sigurnošću, prilagodljivošću, kontinuiranim proizvodnim karakteristikama.

Hemijske specifične industrije kao što su petrohemija, hemijska industrija uglja, hemijska sol, prirodni gas, hemikalije, fini hemijski proizvodi, novi materijali i njihovi produžeci, kao što je hemijska industrija prerađivačke industrije, uglavnom se koriste za pokrivanje, čišćenje, zamenu, čišćenje, , hemijska reakcija, proizvodnja hemijskih vlakana, zaštita azota i druga polja.

Metalurški industrijski proizvođač azota za termičku obradu, svetlo žarenje, termičku zaštitu, metalurgiju praha, preradu bakra i aluminijuma, magnetno sinterovanje, preradu plemenitih metala, proizvodnju i druge oblasti. Visoka čistoća, deo kontinuiranog proizvodnog procesa sadrži određenu količinu vodonika i azota, povećava intenzitet svetlosti.

Specifični industrijski azot koji se koristi u vatrogasnom pogonu uglja, gasa i razblaživanju gasnog polja, sa zemljom fiksiranim, kretanjem zemljišta, mobilnim podzemnim tri specifikacije, u potpunosti ispunjavaju različite uslove azota.

Industrija gume za gumu u industriji gume pogodna je za gumu, proizvodnju guma u azotu, formiranju i drugim područjima procesa sušenja. Naročito u proizvodnji gumene radijalne gume za sve čelične čelike, procesom sušenja para postepeno je zamijenio proces azot sulfida. Visoka čistoća azota, kontinuirana proizvodnja, pritisak azota je visok, i tako dalje.

Hrana Specifične industrije Primjene azota Zeleno skladištenje hrane, pakovanje, konzerviranje povrća, punjenje azota (konzervirana hrana) i očuvanje.

Protivpožarni generator azota pogodan je za hemijsku, naftnu i gasnu opremu, kao što su zahtevi za zaštitu od eksplozije na lokaciji.

Mašina za proizvodnju azota specifične za farmaceutsku industriju se uglavnom koristi u oblasti proizvodnje, skladištenja, pakovanja i pakovanja lekova.

Oprema namijenjena elektronskoj industriji je pogodna za elektronske komponente, vodioce za poluprovodničku ambalažu, LCD ekran za tekuće kristale, proizvodnju litijum-jonske baterije i druga područja. Generator azota sa visokom čistošću i malom veličinom, niskim nivoom buke, malom potrošnjom energije.

Kontejneri za azot za naftu, prirodni gas, hemijska i druga srodna polja, odnosno adaptivno i rukovanje tečnostima.

Mobilni azot u oblasti primene nafte i gasa, prečišćavanje cevovoda, zamjena, hitno spasavanje, zapaljivi gasovi, tečnosti i druga područja, u razvodnju serije niskog pritiska, srednjeg pritiska i visokog pritiska sa funkcionalnošću i operacije se mogu pomerati, itd. Čekajte.

Mašina azotnog azota u gumama, koja se uglavnom koristi za automobilsku 4S prodavnicu, fabriku automobila za popravku automobilskih guma koja radi azot može produžiti životni vek gume, smanjiti buku i potrošnju goriva.

Da bi se osiguralo da je proizvodna struktura azotnih mašina na prvom mestu, motor i osovina pumpe mogu biti mogući i zaptivni sa obojenim metalom kako bi se spriječile varnice, slijedi stroga pravila rada:

1, pumpu tečnog kiseonika pre početka hlađenja treba da se otvori, labirintno zaptivanje prvo prolazi azotom na sobnoj temperaturi, pored 10 do 20 minuta dok je vozio kiseonik kako bi se pečat vratio u prostor za životnu sredinu;

2, pogon za određivanje problema, započinjanje pumpe, ulazni pritisak pumpe za ubrizgavanje je stabilan, pošto nihanje pritiska ili izvozni pritisak ne raste, može izazvati fenomen korozije parom, mora otvoriti pumpu na ventilu, nastaviti da se ohladi tečnom pumpom za kiseonik , pritisak 3 i prvi prolazi u zaptivni gas, poslovna mašina azota za podešavanje tačnog pritiska, još jednom otvorite pumpu i izlazni ventil, tako da tečnost (1) i prva kroz zatvoreni gas, pritisak gas je veći od pritiska pre zaptivanja 1 01005 ~ 0101MPa; Kiseonik u pumpi radi ohlađenog, zatvorenog pritiska gasa mora biti veći od ulaznog pritiska u ovom trenutku 0105MPa.

Normalna upotreba i održavanje azotne opreme: 1 2 H 1 pumpa tečnog kiseonika normalno; 2,1 h 1 usisni i izlazni pritisak mašine i pritisak i protok plina su normalna curenja gasa i tečnosti. Bočni ležaj pumpe za vodu i temperatura motora, kontrola temperature na temperaturi ~ 70 ℃ -25 ℃; 3, ne sme da zatvara pumpu tečnog kiseonika, gas ne može biti prekinut, treba ga podesiti u bilo kom trenutku.


Zhejiang Yuanda Air Separation Equipment Co.Ltd.

Dodaj: Gaoqiao industrijska zona, Hangžu, Zhejiang, Kina 311402

E-mail: sales@ydget.com

Kontakt: Jane Qian + 86-13588376592

Tel: + 86-571-61712588

Faks: + 86-571-61712599