Dom > Vijesti > Sadržaj

Šta je princip malog stroja za kisik

Mar 01, 2018

Adsorpcija kisika pod pritiskom je upotreba zeolitnih selektivnih adsorpcijskih karakteristika, upotreba tlačne adsorpcije, vakuumska desorpcija ciklusa opreme kisika, komprimirani zrak naizmjenično u adsorpcijski toranj za postizanje odvajanja zraka, što rezultira kontinuiranom proizvodnjom proizvoda visokog stupnja čistoće.

Adsorpcijska mašina za kisik pod pritiskom je molekularno sito zeolita kao adsorbensa, upotreba tlačne adsorpcije, princip desorpcije pritiska iz adsorpcije zraka i mali stroj za oslobađanje kisika koji je odvojio opremu za automatizaciju kisika. Zeolitno molekularno sito je vrsta posebne rupe za obradu industrijske opreme za obradu kisika, a površina i unutrašnjost prekrivena su mikroporoznim sfernim zrnastim adsorbentom, bijele boje. Njegove karakteristike rupa omogućuju postizanje kinetičkog odvajanja O2 i N2. Odvajanje zeolita iz O2 i N2 temelji se na maloj razlici u kinetičkim promjerima dvaju plinova. Molekula N2 ima bržu brzinu difuzije u porama zeolita i sporiju brzinu difuzije O2. Difuzija vode i CO2 u komprimiranom zraku ne razlikuje se puno od dušika. Konačno obogaćivanje iz adsorpcijskog stupca su molekule kisika.

Čitav sustav malog generatora kisika sastoji se od sljedećih komponenti: komponente za pročišćavanje komprimiranog zraka, spremnik zraka, uređaj za odvajanje kisika i dušika, spremnik kisika; za punjenje cilindara, pojačivač kisika i uređaj za punjenje na kraju.Zhejiang Yuanda oprema za odvajanje zraka Co.Ltd.

Dodati: Industrijska zona Gaoqiao, Hangzhou, Zhejiang, Kina 311402

E-pošta: sales@ydget.com

Kontakt: Jane Qian + 86-13588376592

Tel: + 86-571-61712588

Fax: + 86-571-61712599