Dom > Servis > Zašto izabrati generator YUANDA PSA kiseonik

YDGET. Com su posvećeni angažovanju u proizvodnji, snabdevanju i stručnjaku   ekskluzivni asortiman PSA kiseonika koji su potpuno automatizovani i zahtevaju troškove niske proizvodnje. Ove biljke su veoma potrebne u staklenoj industriji, u industriji plamena i industriji čelika. Nudimo pokroviteljima pouzdane i jednostavne instalacije biljaka koji su visoko efikasni u performansama. Ove biljke prolaze kroz različite postupke provere kvaliteta koje osiguravaju najbolji rezultat na kraju kupca. Korisnik može iskoristiti ove kvalitativne biljke iz njihovih potreba i zahteva.
Visoka čistoća kiseonika
Postrojenja za proizvodnju kiseonika PSA omogućavaju proizvodnju kiseonika visoke čistoće iz komprimovanog vazduha. Ova čistoća kiseonika takođe može biti osigurana pomoću kriogenih sistema, ali su znatno složenija i opravdana samo velikom količinom potrošnje. Generatori kiseonika koriste tehnologiju z MS (zoliet molekularnog sita) za proizvodnju kontinuiranog snabdevanja kiseonikom ultra visoke čistoće i dostupni su sa unutrašnjim kompresorima ili bez.
* Niski operativni troškovi
Zamjenom izvanrednih postrojenja za odvajanje vazduha uštede u proizvodnji azota u velikoj mjeri premašuju 50%. [Citation needed]
Neto trošak kiseonika proizvedenih od strane generatora kiseonika je znatno manji od troškova flaširanog ili tečnog kiseonika.
* Generatori kiseonika stvaraju manje uticaja na životnu sredinu
Generisanje gasa kiseonika je održiv, ekološki i energetski efikasan pristup obezbeđivanju čistog, čistog i suvog gasa kiseonika. U poređenju sa energijom koja je potrebna za kriogenu postrojenje za separaciju vazduha i energijom potrebnom za transport tečnog kiseonika iz postrojenja u postrojenje, generirani kiseonik troši manje energije i stvara daleko manje gasova staklene bašte.

 

Yuanda KOB serija PSA kisik generatora
3.1 Specifikacija:
1) Čistoća: 28 ~ 95%
2) Kapacitet: 1 ~ 3000Nm3 / h
3) Pritisak: 0.1 ~ 0.6Mpa (0.6 ~ 15.0MPa je takođe dostupan)
4) Točka rošenja: <>
5) Tip: Montirani
6) Zaštitni znak: Yuanda
7) Porijeklo: Hangzhou, Zhejiang, Kina
8) Isporuka: 20-50 dana
3.2 Karakteristike proizvoda
1. Potpuna automatizacija
Svi sistemi su dizajnirani za neudeležene operacije i automatsko prilagođavanje potreba za kisikom.
2. Niži prostorni zahtev
Dizajn i instrumentacija čine veličinu biljke veoma kompaktne, montažu na skijama, montažu i isporuku iz fabrike.

3. Brzo pokretanje
Vreme početka je oko 30 minuta da biste dobili željenu čistoću kiseonika. Dakle, ove jedinice mogu se uključiti i isključiti u skladu sa promenama tražnje kiseonika.
4. Visoka pouzdanost
Veoma je pouzdan za kontinuiran i stabilan rad sa konstantnom čistoćom kiseonika. Vreme dostupnosti biljaka je uvek bolje od 93%.
5. Zeolit ​​Molecular Sieve Life
Očekivani život Zeolit ​​molekularnih sita je više od 10 godina, odnosno čitav životni vijek postrojenja kiseonika. Dakle, nema troškova zamjene.
6. Niska ulaganja i potrošnja energije
7. Jednostavno rukovanje i održavanje
3.3 Funkcionalna specifikacija:
1. Sistem usvaja način startovanja sa jednim klikom, vazdušni kompresor, frižider za sušenje vazduha, sušač za adsportion, generator će početi sa radom nakon programa jedan po jedan.
2. Generator kiseonika koji je opremljen sa nekvalifikovanim alarmom za upozorenje o gasu i automatskim odzračivanjem, onda se može uveriti da je sve kiseonik koji ulazi u gasovod dobar kvalitet.
3. Generator kiseonika opremljen sivim ekranom osjetljivim na dodir Siemens Siemensa, može prikazati stanje pogona, čistoće, pritiska i brzine protoka čitavog sistema na mreži, a može podsjetiti i vrijeme održavanja, zabilježiti alarm , preuzmite operativne podatke.